PRIDRUŽITE SE

Domaća franšiza 

Franšiza Friendly Fire ima 46 potpisanih ugovora, evo kamo sad cilja

Razvoj posebnog softvera baziranog na AI tehnologiji, s naglaskom na gradnju lojalnosti kod klijenata, bio je presudan u diferencijaciji njihove ponude na tržištu.

21.02.2024. 10:50

Hrvatski brand gaming cafea Friendly Fire ubrzano se širi, pa je tako u zadnja tri mjeseca prodao čak pet franšiza - na lokacijama u Osijeku, Slavonskom Brodu, Virovitici, Zadru i Splitu, čime je dosegnuo ukupno 46 potpisanih franšiznih ugovora u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Austriji i Meksiku.

 Kako ističu iz te brzorastuće hrvatske franšize, razvoj posebnog softvera baziranog na AI tehnologiji, s naglaskom na gradnju lojalnosti kod klijenata, bio je presudan u diferencijaciji njihove ponude na tržištu. Osnivač Friendly Fire-a David Kosir navodi da nakon prošlogodišnjeg velikog koraka prema međunarodnom tržištu, s potpisivanjem ugovora za 30 franšiznih jedinica u Meksiku, Friendly Fire nastavlja svoje ambiciozno širenje. 

- Prva meksička jedinica već je u funkciji, dok je druga u procesu otvaranja, dokazujući uspješnost i adaptabilnost koncepta na različitim tržišma. Trenutni pregovori za master franšizu u Sloveniji i Kolumbiji te pripreme za ulazak na američko tržište, gdje su dokumenti za franšiziranje već pripremljeni, naglašavaju globalne aspiracije Friendly Fire-a - navodi Kosir

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.