PRIDRUŽITE SE

IT poduzetnici

Litvanski Nordcurrent Labs uložio u domaći gaming start-up

Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 u Novskoj djeluje posljednjih pet godina, u njemu posluje 80-ak tvrtki, a videoigra Go Home Annie tvrtke Misfit Village jedna je najvećih projekata u ovom najbrže rastućem hrvatskom poduzetničkom inkubatoru.

23.10.2023. 11:35

Gaming start-up Misfit Village, koji posluje u Poduzetničkom inkubatoru PISMO powered by A1 u Novskoj, potpisao je ugovor o suradnji s litvanskim Nordcurrent Labsom, a izlazak svoje videoigre "Go Home Annie" najavljuje za 2024. godinu na PC-jima i konzolama, izvijestili su iz novljanskog inkubatora.

 Misfit Village, predvođen Mladenom Bošnjakom, proteklih godina radi na razvoju horor avanture Go Home Annie, a radnja te horor igre odvija se u jednoj kući na području Žumberačkog gorja smještenoj u svijetu SCP Foundationa. Glavni lik je Annie čiju ulogu igrač preuzima testirajući paranormalne entitete, rješavajući zagonetke i istražujući razne puteve ka svom cilju. 

 - Mi smo veliki obožavatelji fikcije koja je tijekom godina nastala u SCP univerzumu i htjeli smo ponuditi vlastiti doprinos kroz ovu igru - rekao je Bošnjak, direktor Misfit Villagea, koji je tijekom ove godine potpisao ugovor o suradnji sa Nordcurrent Labs-om i na taj način osigurao izdavanje videoigre koju prema brojci od nekoliko milijuna pregleda na društvenim mrežama iščekuje veliki broj igrača.

Inače, Nordcurrent Labs dio je poznate grupacije Nordcurrent koja se bavi izdavanjem mobilnih igara, a sjedište joj je u Litvi. Podružnica Nordcurrent Labs do sada je izdala pet izuzetno popularnih videoigara, a ovo im je prva investicija u neku tvrtku u Hrvatskoj. 

Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 u Novskoj djeluje posljednjih pet godina, u njemu posluje 80-ak tvrtki, a, kako ističu, videoigra Go Home Annie jedna je najvećih projekata nastalih u ovom najbrže rastućem hrvatskom poduzetničkom inkubatoru.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.