PRIDRUŽITE SE

Poslovni prostori

Grad Rijeka nudi na 10 godina koncesije za poslovne prostore u Palači šećerane

U sklopu projekta "Turistička valorizacija reprezentativnih spomenika riječke industrijske baštine", Grad Rijeka daje koncesije na tom kulturnom dobru za gospodarsko korištenje dijela Palače šećerane i to na 10 godina.

08.12.2023. 10:26

Grad Rijeka objavio je u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH natječaje za dodjelu dvije koncesije za gospodarsko korištenje poslovnih prostora koji se nalaze u prizemlju Palače šećerane, a otvoreni su do 22. siječnja 2024. godine.

U sklopu projekta "Turistička valorizacija reprezentativnih spomenika riječke industrijske baštine", Grad Rijeka daje koncesije na tom kulturnom dobru za gospodarsko korištenje dijela Palače šećerane i to na 10 godina, a dokumentacijom je također definiran broj novozaposlenih radnika po pojedinoj djelatnosti – 4 u ugostiteljskom objektu i 1 u turističkoj/marketinškoj agenciji.

Objavljeni su natječaji za koncesije:

  • obavljanje ugostiteljske djelatnosti, odnosno za caffe bar s usluživanjem slastica, koja obuhvaća poslovni prostor ukupne površine 89,50 m2, pri čemu je fiksni dio koncesijske naknade minimalno 7,70 eura/m2, a početni postotak varijabilnog dijela koncesijske naknade je 3 posto od ostvarenih prihoda; 
  • obavljanje usluga u turizmu odnosno turističku ili marketinšku agenciju, a obuhvaća poslovni prostor ukupne površine 101,30 m2, početna cijena fiksnog dijela koncesijske naknade je 1,99 eura/m2.

Prostori koji se daju u koncesiju u visokoj su roh bau fazi, a budući koncesionari o vlastitom će trošku izvesti nužne građevinske radove i radove uređenja interijera te opremiti prostor u skladu s potrebama djelatnosti, napominju iz Grada.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.