PRIDRUŽITE SE

Potpore poduzetnicima

Grad Split odobrava bespovratne potpore poduzetnicima, evo detalja

Poduzetnik (prijavitelj) može podnijeti samo jednu prijavu za jednu ili više namjena iz natječaja, potpore se odobravaju do 100 posto prihvatljivih troškova, a najviše su do iznosa 5.000 eura.

23.10.2023. 10:04

Grad Split putem natječaja koji je otvoren idućih mjesec dana dodjeljuje bespovratne potpore splitskim poduzetnicima za 2023. godinu, a ukupno je na raspolaganju 78.000 eura.

Riječ je financijskim potporama u obliku potpore male vrijednosti, namijenjenih trgovačkim društvima definiranim kao mikro, mala i srednja poduzeća. Natječajem se podupiru  njihove aktivnosti vezane uz jačanje međunarodne konkurentnosti, olakšavanjem predstavljanja njihovih proizvoda i /ili usluga međunarodnoj poslovnoj zajednici povećanja mogućnosti poslovne suradnje s inozemnim partnerima, kao i diverzificiranje gospodarske aktivnosti temeljene na održivom razvoju, navode iz Grada.

Poduzetnik (prijavitelj) može podnijeti samo jednu prijavu za jednu ili više namjena iz natječaja, potpore se odobravaju do 100 posto prihvatljivih troškova, a najviše su do 5.000 eura. Prijave se dostavljaju isključivo elektroničkim putem na e-mail adresu http://[email protected]  .

Natječaj je otvoren do 21. studenoga. Više informacija nalazi se na poveznici: https://split.hr/natjecaji-i-oglasi/detalj/natjecaj-za-dodjelu-potpora-poduzetnicima-grada-splita-u-2023-g

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.