PRIDRUŽITE SE

Poticanje razvoja

Grad Vukovar daje bespovratne potpore za razvoj turizma

Iznos potpora kreće se od minimalno 200 do maksimalno 2.500 tisuće eura, koji se može dodijeliti pojedinom korisniku iznosi 70 posto prihvatljivih troškova.

29.11.2023. 08:58

Grad Vukovar predstavio je novu mjeru za razvoj turizma – bespovratne potpore za podizanje kvalitete turističke ponude, za što je stavio na raspolaganje 66,36 tisuća eura iz gradskog proračuna.

Bespovratne potpore dodjeljuju se za sufinanciranje troškova nastalih u 2023. godini, a korisnici mogu biti subjekti malog gospodarstva - registrirani privatni iznajmljivači koji imaju prijavljeno prebivalište na području grada Vukovara.

Iznos potpora kreće se od minimalno 200 do maksimalno 2.500 tisuće eura, koji se može dodijeliti pojedinom korisniku iznosi 70 posto prihvatljivih troškova. Javni poziv bit će otvoren do 15. prosinca ili do utroška raspoloživih sredstava.

"Ovim pozivom smo htjeli sufinancirati razne aktivnosti jer znamo da gosti koji dolaze u Vukovar, uz smještajne objekte i mjesto gdje će prenoćiti, nerijetko traže i razne druge aktivnosti – istaknula je pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Grada Vukovara Kristina Bilić, iznijevši i podatke da su samo ove godine na području Vukovara otvorena 22 nova smještajna objekta.

 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.