PRIDRUŽITE SE

Popore za obrtnike

Zadar dodjeljuje potpore za očuvanje tradicijskih i deficitarnih obrta

Potpore se dodjeljuju za nabavu dugotrajne materijalne imovine i adaptaciju poslovnog prostora te potpore za sufinanciranje tekućih troškova poslovanja

30.10.2023. 10:22

Grad Zadar otvorio je javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za očuvanje tradicijskih, umjetničkih i deficitarnih obrta, a ukupno je u gradskom proračunu za tu namjenu izdvojeno 80.000 eura.

Bespovratne potpore mogu dobiti obrtnici, vlasnici tradicijskih umjetničkih i deficitarnih obrta, a rok prijave je do 23. studenoga ove godine. Najviša potpora koja se može pojedinačno dodjeliti obrtniku iznosi 3.000 eura. Potpore se dodjeljuju za nabavu dugotrajne materijalne imovine i adaptaciju poslovnog prostora te potpore za sufinanciranje tekućih troškova poslovanja, navode iz Grada Zadra.

Detaljnije na ovom linku: https://www.grad-zadar.hr/vijest/natjecaji-35/javni-poziv-za-dodjelu-potpora-male-vrijednosti-de-minimis-potpora-za-ocuvanje-i-razvoj-tradicijskih-umjetnickih-i-deficitarnih-obrta-na-podrucju-grada-zadra-za-2023-godinu-8266.html

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.