PRIDRUŽITE SE

Prehrambena industrija

Grupi Vindija uručen certifikat "Proizvedeno bez upotrebe antibiotika"

Riječ je o certifikatu kojeg dodjeljuje međunarodno prepoznata certifikacijska kuća DNV Adriatica temeljem STP 80 specifikacije za uzgoj bez antibiotika.

25.10.2023. 14:32

Tvrtki Koka, najvećoj peradarskoj kompaniji koja posluje u Grupi Vindija, svečano je uručen certifikat „Proizvedeno bez upotrebe antibiotika“ za ukupno 60 proizvoda, izvijestili su danas iz Vindije.

Riječ je o certifikatu kojeg dodjeljuje međunarodno prepoznata certifikacijska kuća DNV Adriatica temeljem STP 80 specifikacije za uzgoj bez antibiotika, a od 60 proizvoda za koji je uručen certifikat, 49 proizvoda pripada asortimanu Piletine Cekin, a 11 asortimanu Cekin Kids.

- Sama dodjela certifikata značajan je trenutak za Grupu Vindiju i tvrtku Koka jer predstavlja rezultat predanog rada i potvrdu kontinuirane usmjerenosti na najviše standarde u proizvodnji i kontroli proizvoda, od uzgoja pilića do isporuke naših proizvoda od pilećeg mesa u trgovine diljem Republike Hrvatske. Kao lider u domaćoj prehrambenoj industriji, imamo obvezu i odgovornost neprestano ulagati krajnje napore u kvalitetu i sigurnost naših proizvoda, kako bismo potrošačima pružili samo ono najbolje i najzdravije za njih i njihove obitelji - izjavio je u povodu dobivanja certifikata Nenad Klepač, predsjednik Uprave Vindije.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.