PRIDRUŽITE SE

Ft 1000

Hrvatska IT tvrtka visoko na FT-ovoj listi najbtže rastućih u Europi 

Devot je osnovan 2016. i primarno se bavi uslugama razvoja softvera te automatizacije procesa, a djeluje u različitim industrijama, od HealthTecha i travel industrije do FinTecha.

04.03.2024. 10:42

Hrvatska IT tvrtka Devot smjestila se na visoko 32. mjesto godišnje liste tisuću najbrže rastućih tvrtki u Europi koji izrađuje The Financial Times, a unutar kategorije IT & Software Devot na visokom je 7. mjestu u Europi, odnosno najbrže rastuća tvrtka u Hrvatskoj, s prosječnom godišnjom stopom rasta prihoda od 223,5 posto u razdoblju od 2019. do 2022. godine.

FT 1000 godišnji je popis najbrže rastućih europskih tvrtki koji objavljuje The Financial Times u suradnji s njemačkom statističkom tvrtkom i portalom Statista već osmu godinu zaredom. Ovogodišnje izvješće rangira tvrtke koje su ostvarile najvišu prosječnu godišnju stopu rasta prihoda u razdoblju od 2019. do 2022. godine, navode iz Devota.

- Ovogodišnje priznanje dodatna je potvrda da se usmjerenost na kvalitetu itekako isplati. Upravo na tim temeljima gradili smo Devot svih ovih godina, strpljivo i s jasnim ciljem da našim klijentima budemo podrška u osiguravanju naprednih, visokokvalitetnih rješenja kojima unaprjeđujemo njihovo poslovanje. Dodatno motivirani najnovijim priznanjem, nastavljamo ulagati u znanja i vještine naših ljudi bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio moguć - izjavio je direktor i osnivač tvrtke Devot Martin Morava.

 Devot je osnovan 2016. i primarno se bavi uslugama razvoja softvera te automatizacije procesa. Snažno je usmjeren na kvalitetu rada i isporuke, što objašnjava i samo ime ove tvrtke koje dolazi od engleske riječi devotion, što znači predanost. Tvrtka djeluje u različitim industrijama, od HealthTecha i travel industrije do FinTecha.
 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.