PRIDRUŽITE SE

turizam

Hrvatska popularna turistička destinacija i na francuskom tržištu

Na francuskom tržištu nastavlja se rast popularnosti Hrvatske kao turističke destinacije, što se potvrdilo i na nedavnom međunarodnom sajmu turizma u Parizu "Salon Mondial du tourisme" te s najavama uvođenja novih avio linija i širenjem programa touroperatora za Hrvatsku iz Francuske, izvijestili su u srijedu iz HTZ-a.

Piše: Hina/a.t.
24.03.2022. 08:16

"Iako postoji generalna nesigurnost i neizvjesnost zbog situacije u Ukrajini, Francuzi pokazuju veliko zanimanje za turističkim putovanjima u idućim mjesecima, a najviše traže teritorijalno bliže, sigurne i atraktivne destinacije, kakvom smatraju i Hrvatsku", poručila je direktorica predstavništva HTZ-a u Francuskoj Danijela Mihalić Đurica.

Osim najave uvođenja novih avio linija i programa touroperatora, popularnosti turističke Hrvatske među Francuzima pridonose i objave njihovih medija o Hrvatskoj kao idealnoj destinaciji za ljeto, kojih će sigurno biti još i s obzirom na to da je prvog dana sajma u Parizu HTZ organizirao i druženje za 30-ak francuskih novinara, kada su im predstavili turističke novosti iz hrvatskih regija, detalje o zračnoj povezanosti, programima touroperatora i važeće uvjete ulaska u Hrvatsku.

Među novonajavljenim avio linijama ove sezone iz Francuske su linije prijevoznika Transavie iz Nantesa i Montpelliera za Split, te Volotee iz Lillea za Split, Raynaira iz Pariza i Bordeauxa za Zadar i druge.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.