PRIDRUŽITE SE

Obljetnica

Foto - Hrvatska udruga poslodavaca proslavila 30 godina rada

- U idućih 30 godina možemo i moramo kreirati Hrvatsku kakvom je mi poduzetnici: Hrvatsku  poduzetnika,  zadovoljnih radnika, tehnološki naprednu Hrvatsku i Hrvatsku sretnih umirovljenika - istaknula je glavna direktorica HUP-a Irena Weber.

10.11.2023. 13:01

Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) obilježila je sinoć u Laubi 30 godina rada uz brojne poslodavce, predstavnike vlasti te institucija, priopćili su iz te udruge koja broji 6.500 tvrtki-članova.

HUP je osnovan 1993. godine kao dobrovoljna, neprofitna i neovisna udruga poslodavaca koja štiti i promiče prava i interese svojih članova, sastoji se od 30 granskih udruga, koje zastupaju specifične interese različitih gospodarskih grana, te ima regionalne urede u Rijeci, Osijeku, Splitu i Varaždinu.

- Kroz 30 godina HUP je igrao ključnu ulogu u oblikovanju zakonodavstva, promicanju poduzetničkog duha, zaštiti slobodnog tržišta, kreiranju kulture poduzetništva i uspjeha. U idućih 30 godina pak možemo i moramo kreirati Hrvatsku kakvom je mi poduzetnici: Hrvatsku  poduzetnika,  zadovoljnih radnika, tehnološki naprednu Hrvatsku i Hrvatsku sretnih umirovljenika. To je Hrvatska u kojoj bi naša djeca željela živjeti i u njoj ostati - istaknula je glavna direktorica HUP-a Irena Weber.

 U okviru svečane proslave tri desetljeća HUP-a, održan je i prigodan glazbeni program te razgovor poduzetnika i poslodavaca, u kojem su sudjelovali Ivan Ergović, predsjednik Uprave Nexe grupe, Davor Bruketa, suvlasnik agencije Bruketa&Žinić&Grey i Gordana Kovačević, predsjednica kompanije Ericsson Nikola Tesla. Na svečanosti obilježavanja prisustvovao je i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, naveli su iz HUP-a.

Proslava 30. godišnjice obilježena je i donacijom od 127.800 eura HUP-a za projekt obnove Klinike za plućne bolesti KBC-a Split, koji je uručio Ivan Mišetić, predsjednik Vijeća članova HUP-a.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.