PRIDRUŽITE SE

Sajmovi

Idućega vikenda Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

Ove godine tema sajma je "Razvoj ruralnog turizma u Koprivničko-križevačkoj županiji", a partner sajma je Virovitičko-podravska županija. 

02.11.2023. 10:41

Tijekom idućeg vikenda, od 10. do 12. studenoga u Križevcima će se održati 25. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, najvažnija županijska manifestacija posvećena promociji obrtništva i poduzetništva. 

Ove godine tema sajma je "Razvoj ruralnog turizma u Koprivničko-križevačkoj županiji", a partner sajma je Virovitičko-podravska županija. Kako najavljuju iz Županije, u tri dana trajanja manifestacije svoje će proizvode i usluge posjetiteljima i potencijalnim poslovnim partnerima predstaviti brojni izlagači iz Hrvatske i inozemstva.  

Iz bogatog programa izdvajamo panel raspravu na temu "Brendiranje regionalnog turizma kao dijela zelene tranzicije" (10. studenoga u 9,30 sati), panel "Vinska klijet - graditeljska baština, kulturno dobro ili turizam" ( 11. studenoga u 11 sati) te "Okusi Podravine i Prigorja" u organzaciji županijske turističke zajednice (11. studenoga u 12 sati).

Detaljnije na poveznici: https://kckzz.hr/hr/novosti/item/3834-pred-nama-je-25-obrtnicki-i-gospodarski-sajam-u-krizevcima
 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.