PRIDRUŽITE SE

paneuropski prometni koridori

IGH u Sjevernoj Makedoniji potpisao ugovor vrijedan više od 22 milijuna eura

Zagrebački Institut IGH, kao vodeći partner, potpisao je ugovor u konzorciju s Institutom za Patišta i Javnim poduzećem za državne ceste Republike Sjeverne Makedonije.

Piše: Hina/t.a.
03.08.2022. 12:02

Institut IGH potpisao je u Sjevernoj Makedoniji ugovor vezan uz usluge stručnog nadzora i pravnog savjetovanja nad izgradnjom paneuropskih prometnih koridora VIII i Xd, ukupne vrijednosti 22,6 milijuna eura, objavila je ta tvrtka u srijedu.

Ugovor je postao važeći u srijedu, 3. kolovoza, a njega je zagrebački Institut IGH, kao vodeći partner, potpisao u konzorciju s Institutom za Patišta i Javnim poduzećem za državne ceste Republike Sjeverne Makedonije.

Posao se odnosi na usluge stručnog nadzora i pravnog savjetovanja nad izgradnjom spomenutih paneuropskih prometnih koridora u Sjevernoj Makedoniji.

Prema priopćenju objavljenom na stranicama Zagrebačke burze, ukupna vrijednost ugovora iznosi 22,6 milijuna eura (bez PDV-a), dok je udio Instituta IGH 8,7 milijuna eura (bez PDV-a).

Trajanje ugovora iznosi 58 mjeseci s tim da prva faza obuhvaća  pregovore, projektiranje i izvođenje u trajanju od 46 mjeseci, a druga je faza  garantnog razdoblja u trajanju od 12 mjeseci.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.