PRIDRUŽITE SE

AI Business Hackathon

Imate li ideju kako umjetnom inteligencijom poboljšati poslovanje,prijavite se

AI Business Hackathon je natjecanje  i prilika za povezivanje profesionalaca iz poslovnog svijeta, stručnjaka iz raznih industrijskih sektora, tehnoloških eksperata, studentata te svih koji vide budućnost u umjetnoj inteligenciji.

05.02.2024. 11:52

Domaća IT tvrtka Comping, američki Dell Technologies te poslovna škola Cotrugli pozivaju sve koji imaju dobre ideje za poslovnu primjenu umjetne inteligencije na AI Business Hackathon natjecanje, a najinovativnije ideje namijenjene transformaciji procesa i rješavanju poslovnih problema pomoću umjetne inteligencije bit će nagrađene s ukupno 5000 eura. 

AI Business Hackathon je natjecanje, ali  i prilika za povezivanje najboljih profesionalaca iz poslovnog svijeta, stručnjaka iz raznih industrijskih sektora, tehnoloških eksperata, studentata te svih koji vide budućnost u umjetnoj inteligenciji, ističu organizatori.

Na najtecanju mogu sudjelovati timovi od najviše četiri člana, a mogu se prijaviti timovi iz raznih industrija i domena (marketinga, odnosa s javnošću, podatkovne znanosti, logistike, menadžmenta u zdravstvu i sl.), dobri poznavatelji poslovnih procesa, ali i studenti raznih fakulteta. Prijave su otvorene do 24. veljače 2024., a natjecanje će se odvijati u ožujku, pri čemu se projekti predaju do 23. ožujka.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.