PRIDRUŽITE SE

renovacija hotela

Imperial Riviera investirala 67 milijuna kuna u Dalmacija Places

Lifestyle hoteli posljednjih su godina trend u svjetskom hotelijerstvu, a baziraju se na specifičnom tipu usluge namijenjene ciljnim potrošačkim skupinama.

Piše: Hina
16.05.2022. 08:17

Nakon kompletne rekonstrukcije i preuređenja u skladu sa standardima Valamar Places brenda, u nedjelju je u Makarskoj hotel Dalmacija Places primio prve goste, manje grupe stranih turista i nekoliko domaćih gostiju.

Investicija Imperial Riviere u taj makarski hotel vrijedna je 67 milijuna kuna. Tim ulaganjima, uz ostalo, rekonstruiran je postojeći i izgrađen novi bazen, uređeno sunčalište i novi bazenski bar te je rekonstruirano 180 soba i 10 apartmana čije uređenje predstavlja spoj mediteranske tradicije i modernog dizajna. Ostali prostori na razini su modernog lifestyle dizajna.

Jedna od značajnih posebnosti hotela Dalmacija Places u Makarskoj, kao i njegova prethodnika u Starom Gradu na Hvaru, je ponuda koja gostima pruža potpunu slobodu uživanja u restoranskoj ponudi i ritmu koje im najviše odgovara te autentično iskustvo destinacije.

Ciljna tržišta, uz domaće, su  Velika Britanija, Skandinavija, Njemačka, Austrija.

Lifestyle hoteli posljednjih su godina trend u svjetskom hotelijerstvu, a baziraju se na specifičnom tipu usluge namijenjene ciljnim potrošačkim skupinama. U fokus stavljaju jedinstveni doživljaj i autentičnu uslugu te interpretiraju ono što je najvrjednije u destinaciji.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.