PRIDRUŽITE SE

it sektor

Infobip preuzima magazin Netokracija

"Sinergijom Infobip Shift konferencije i Netokracije želimo dosegnuti developersku zajednicu na daljnjim tržištima i druge kontinente", rekao  je Ivan Burazin, Infobipov član Uprave za developersko iskustvo.

Piše: Hina/t.a.
12.07.2022. 08:53

IT kompanija Infobip preuzima hrvatsko-regionalni poslovno-tehnološki magazin Netokracija s ciljem osnaživanja developerske zajednice i pružanja developerskog sadržaja te dodatnog podizanja vrijednosti IT-ja u društvu, izvijestili su u utorak iz Infobipa.

Netokracija će u sklopu Infobip Grupe nastaviti djelovati kroz neovisno uredništvo uz potencijal širenja na druga tržišta. Njezin dvanaesteročlani tim, na čelu s osnivačem Ivanom Brezakom Brkanom, postat će dio Infobipovog odjela za developersko iskustvo koji vodi Ivan Burazin, ističu iz Infobipa.

Brezak Brkan će u sklopu toga preuzeti ulogu Infobipovog direktora za developerski sadržaj, te uz Tenu Šojer Keser iz Netokracije voditi tim za kreiranje raznog sadržaja za developersku publiku, poput web, blog, video, podcast sadržaja i drugih, dok će Mia Biberović nastaviti voditi, kako kažu, neovisno uredništvo Netokracije.

"Akvizicijom Netokracije cilj je osnažiti developersku zajednicu pružajući joj vrhunski developerski sadržaj, a sinergijom Infobip Shift konferencije i Netokracije želimo dosegnuti developersku zajednicu na daljnjim tržištima i druge kontinente", rekao  je povodom preuzimanja Burazin, Infobipov član Uprave za developersko iskustvo.

Iz Infobipa još navode da formalno preuzimanje Netokracije slijedi po ispunjenju svih uvjeta potrebnih za zaključenje transakcije, pri čemu ne otkrivaju njezinu vrijednost/iznos.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.