PRIDRUŽITE SE

globalna prisutnost

Infobipov kampus posjetio britanski državni ministar

Hrvatska tvrtka na britanskom tržištu broji gotovo 400 klijenata, a svoje poslovanje razvija iz dva londonska ureda u kojima broji nešto više od stotinu zaposlenika.

Piše: Hina/t.a.
02.06.2022. 12:40

Britanski državni ministar za Europu i Sjevernu Ameriku James Cleverly posjetio je Infobipov zagrebački kampus Alpha Centaur te s predstavnicima Infobipa razgovarao o prisutnosti globalne komunikacijske platforme iz Hrvatske u Ujedinjenom Kraljevstvu, izvijestili su u četvrtak iz te domaće i globalno prisutne IT tvrtke.

Kako se navodi u priopćenju s jučerašnjeg sastanka, uz britanskog državnog ministra, zagrebački kampus Infobipa posjetio je i britanski veleposlanik u Hrvatskoj Simon Thomas.

Infobip na britanskom tržištu broji gotovo 400 klijenata, a svoje poslovanje razvija iz dva londonska ureda u kojima broji nešto više od stotinu zaposlenika.

Na sastanku je naglasak stavljen na potencijale korištenja Infobipovih rješenja u javnom sektoru.

"Zaista je sjajno vidjeti kako je Infobip, jednom mali startup, izrastao u jednoroga, i kako širi svoj otisak u Velikoj Britaniji", izjavio je, kako se prenosi u priopćenju, Cleverly. 

"Upravo je spajanje britanskih i hrvatskih tech i biznis stručnosti jedan od pokazatelja jakih veza dviju zemalja", naglasio je.

Suosnivač i glavni izvršni direktor Infobipa Silvio Kutić podsjetio je da su u Velikoj Britaniji prisutni od 2012. godine, a partneri su devet globalnih tehnoloških kompanija.

Inače, Infobip je svoj zagrebački kampus Alpha Centauri javnosti predstavio početkom travnja, dok stručnjaci u njihovom najvećem inovacijskom centru na svijetu rade na daljnjem razvoju komunikacijske cloud platforme.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.