PRIDRUŽITE SE

obnova simbola jaske

ING-GRAD obnavlja dvorac Erdödy, vrijednost radova 108,19 milijuna kuna

Gradonačelnik Jastrebarskog potpisao je ugovor sa Srđanom Jončićem, članom uprave tvrtke ING-GRAD specijaliziranog za sanaciju, restauraciju i konzervaciju spomeničke i kulturne baštine.

Piše: Menadžer.hr/a.t.
04.07.2022. 08:34

Potpisom ugovora za izvođenje radova na obnovi i revitalizaciji dvorca Erdödy u Jastrebarskom stvoreni su i posljednji uvjeti za početak obnove jednog od najljepših i najprepoznatljivijih simbola Jaske, izvijestili su iz Grada Jastrebarskog na službenoj stranici obnove dvorca.

Ugovor su 30. lipnja potpisali Zvonimir Novosel, gradonačelnik Grada Jastrebarskog i Srđan Jončić, član Uprave ING-GRAD d.o.o. specijaliziranog za sanaciju, restauraciju i konzervaciju spomeničke i kulturne baštine.

Rok za izvođenje radova je 480 kalendarskih dana od dana uvođenja Izvođača u posao, a ukupna je vrijednost izvođenja radova 108.194.041,60 kuna bez uključenog PDV-a.

Najmanje 80 posto površine dvorca bit će dostupno javnosti, a 20 posto objekta bit će moguće staviti u komercijalnu upotrebu.

Projekt 'Obnova i revitalizacija dvorca Erdödy u Jastrebarskom' uključuje obnovu i revitalizaciju neadekvatno korištene i napuštene zgrade dvorca Erdödy, zaštićenog kulturnog dobra te izgradnju parkirališta (površine 5.575 m2) kojim se osigurava adekvatan pristup dvorcu i parku. 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.