PRIDRUŽITE SE

Poduzetnička infrastrutkura

Poodmakli radovi na požeškom Inovacijskom i coworking centru Panora

Budući coworking centar bit će smješten u zgradi Podravske banke koju je Požeško-slavonska županija kupila u lipnju 2022. godine, a investicijom koja je u tijeku prenamijenit će se u zgradu gospodarsko-poslovne namjene.

13.10.2023. 10:08

U Požegi se gradi Inovacijski i coworking centar Panora, vrijedan gotovo 800 tisuća eura, čije je radove obišla ovih dana požeško-slavonska županica Antonija Jozić sa suradnicima, projektantima tvrtke Termo-projekt i predstavnicima izvođača radova, tvrtke Promet građenje. 

 Budući coworking centar bit će smješten u zgradi Podravske banke koju je Požeško-slavonska županija kupila u lipnju 2022. godine, a investicijom koja je u tijeku prenamijenit će se u zgradu gospodarsko-poslovne namjene, navode iz Županije.

 Osim uredskih prostora, konferencijskih dvorana i prostora za odmor poduzetnika, digitalnih nomada i drugih korisnika, Inovacijski i coworking centar Panora ujedno će biti poslovni prostor svih koji su ključna karika u pružanju usluga. Poduzetnicima će se tako olakšati poslovanje i osigurati ušteda vremena koje je izuzetno važan resurs u današnjim poslovanjima obavijenim intenzivnim promjenama, navode dalje iz županije.

- Našim poduzetnicima i obrtnicima želimo pružiti adekvatne uvjete za razvoj u skladu s onima u drugim europskim zemljama. Cilj nam je da zgrada u središtu Požege bude centar razvoja poslovne klime grada, ali i cijele naše županije, nudeći na jednom mjestu infrastrukturno rješenje te savjetodavne usluge Regionalnog koordinatora Požeško-slavonske županije i ostalih savjetodavnih službi - istaknula je Jozić prilikom obilaska radova.

Za radove koji su u tijeku Požeško-slavonska županija je osigurala sredstva za sufinanciranje kroz Program podrške gospodarskoj revitalizaciji Slavonije, Baranje i Srijema pri Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ukupnom iznosu 796.336,85 eura.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.