PRIDRUŽITE SE

obavijest dioničarima

Istarska kreditna banka Umag d.d. produžila mandat članici uprave

Banka  u svojem kvartalom izvješću navodi povećanje depozitne osnovice klijenata, kao i povećanje bruto dobiti u odnosu na isto razdoblje u godini prije.

Piše: Menadžer.hr
25.06.2022. 09:40

Članici Uprave  Istarske kreditne banke Umag d.d. Emanueli Vukadinović produžen je mandat na novih pet godina, o čemu je banka obavijestila svoje dioničare putem Zagrebačke burze.

Na čelu ove banke koja djeluje na području Istarske županije, te gradova Zagreba, Rijeke, Opatije i Viškova, nalazi se Miro Dodić kao predsjednik uprave, dok je druga članica uprave uz Emanuelu Vukadinović Klaudija Paljuh. Banka je prošle godine ostvarila 130 milijuna kuna prihoda; za 21,14 posto povećala dobit, na 37,24 milijuna kuna, s ukupno 218 zaposlenih. U svojem kvartalnom izvješću za ovu godinu do 31. ožujka, banka navodi povećanje depozitne osnovice klijenata, kao i povećanje bruto dobiti u odnosu na isto razdoblje u godini prije. Bankarski sektor suočava se s digitalizacijom poslovanja te velikom konkurencijom, što rezultira novim proizvodima i njihovom većom dostupnošću, što prati i Istarska kreditna banka Umag d.d, navode također u izvješću. 

 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.