PRIDRUŽITE SE

Istarska županija

Za jačanje digitalne transformacije na raspolaganju 143.000 eura potpora

Korisnici mjera mogu biti subjekti malog gospodarstva, uz uvjet da su u cijelosti u privatnom vlasništvu, posluju i imaju registrirano sjedište na području Istarske županije.

10.10.2023. 12:44

Istarska županija objavila je javni natječaj pod nazivom „IKT potpore - Istarska županija 2023.“  za jačanje digitalne transformacije malog gospodarstva kroz poticanje uvođenja novih tehnologija i tehnoloških rješenja te poticanje konkurentnosti i razvoja malog gospodarstva u području Informacijsko i komunikacijske tehnologije (IKT). 

Za realizaciju natječaja osigurano je u proračunu Istarske županije 142.997,54 eura. 

Nepovratne potpore male vrijednosti dodjeljuju se putem dvije mjere  - digitalne transformacije malog gospodarstva i poticanja konkurentosti i razvoja u području IKT sektora.  Korisnici mjera mogu biti subjekti malog gospodarstva, uz uvjet da su u cijelosti u privatnom vlasništvu, posluju i imaju registrirano sjedište na području Istarske županije.

Najniži iznos potpore u obje mjere je 1.000, a najviši 6.000 eura. Potpora može iznositi maksimalno do 50 % vrijednosti prihvatljivih troškova. Troškovi se priznaju ako su nastali u razdoblju od 1. siječnja 2023. godine do predaje zahtjeva, navode iz Istarske županije.

Prijave se mogu  podnijeti isključivo putem elektroničke pošte: [email protected], a rok za dostavu traje do iskorištenja sredstava, odnosno najkasnije do 9. studenog 2023. godine.  

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.