PRIDRUŽITE SE

Poduzetnička infrastruktura

Ivanić-Gradu darovano zemljište za proširenje poduzetničke zone

- Zadovoljni smo jer već imamo nekoliko upita poduzetnika za kupovinu zemljišta u toj zoni što znači dodatna sredstva za naš proračun - izjavio je gradonačelnik Ivanić-grada.

06.02.2024. 10:05

Ivanić-Grad je od Vlade dobio zemljište u poduzetničkoj zoni površine 138.256 četvornih metara, procijenjene vrijednosti 1,48 milijuna eura, obvezavši se da će ga privesti svrsi u idućih pet godina.

Vlada je zemljište darovala Ivanić-Gradu za izgradnju poduzetničke zone jer je, navode iz Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, većina zemljišta u toj zoni ranije iskorišten,  pa Ivanić-Grad nije raspolagao dovoljnim površinama koje bi mogao ponuditi zainteresiranim poduzetnicima za kupnju unatoč interesu investitora za ulaganje. Ugovor o darovanju zemljišta potpisali su ministar Branko Bačić i gradonačelnik Ivanić-grada Javor Bojan Leš.

- Zadovoljni smo jer već imamo nekoliko upita poduzetnika za kupovinu zemljišta u toj zoni što znači dodatna sredstva za naš proračun - izjavio je gradonačelnik Leš.

Inače, Poduzetnička zona Ivanić-Grad Sjever-Zona 6 prostire na 607.488 četvornih metara i cestovno je dobro povezana, a u blizini se nalazi i željeznička pruga te tvrtke koje se bave proizvodnom djelatnošću. 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.