PRIDRUŽITE SE

poslovanje

Iverpan ostvario značajan rast dobiti

Zaradu je tvrtka najvećim dijelom uložila u proširenje proizvodnje i prodajnog prostora te digitalnu i zelenu tranziciju.

Piše: Hina/t.a.
19.05.2022. 13:38

Tvrtka Iverpan koja se bavi prodajom materijala i proizvoda za izradu namještaja po mjeri i uređenje doma, u 2021. je ostvarila rast dobiti od 74 posto u odnosu na godinu prije te rast ukupnih prihoda za 24 posto, izvijestili su u četvrtak iz te tvrtke.

Dobit prije oporezivanja u 2021. je veća za 74 posto u odnosu na 2020. godinu i iznosila je 7,1 milijun kuna, a ukupni su prihodi povećani za 24 posto, na 150 milijuna kuna.

Zaradu je tvrtka najvećim dijelom uložila u proširenje proizvodnje i prodajnog prostora te digitalnu i zelenu tranziciju, navodi se u priopćenju.

"Uložili smo u digitalizaciju i obnovu strojnog parka više od 20 milijuna kuna. Izgradili smo nešto više od 1.000 novih četvornih metara skladišnog prostora uz centralnu proizvodnju, a uz obnovu prodajnih prostora u centrima u Zagrebu, Varaždinu i Zadru, širimo se na još jednu jadransku destinaciju gradnjom novog centra", istaknuo je direktor Iverpana Mladen Jambrović.

Također je dodao kako nastavljaju s ulaganjima u zelenu tranziciju te su nedavno potpisali ugovor za izgradnju solarne elektrane vrijedne oko 1,5 milijuna kuna.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.