PRIDRUŽITE SE

Nova investicija

Iz Supernove najavljuju daljnje širenje u Hrvatskoj

Planirano otvorenje novog trgovačkog centra Supernove očekuje se tijekom ove jeseni, najavljuju iz te međunarodne tvrtke sa sjedištem u Grazu.

29.02.2024. 10:03

Supernova Grupa najavila je početak izgradnje svog 17. trgovačkog centra u Hrvatskoj - i to u Jastrebarskom, na površini od 16.000 četvornih metara.

Retail park će biti na jugozapadnom dijelu Jastrebarskog, na raskrižju ulica Većeslava Holjevca i Nikole Tesle, s lakim pristupom centru grada i autocesti, a sadržavat će renomirane brendove - Eurospin, JYSK, Sinsay, Bipa, Deichmann i dr. Planirano otvorenje trgovačkog centra Supernova Jastrebarsko očekuje se tijekom ove jeseni 2024. godine, najavljuju iz te međunarodne tvrtke sa sjedištem u Grazu.

- Izgradnja Supernove Jastrebarsko predstavlja nastavak naše predanosti ulaganju diljem Hrvatske. Najnoviji trgovački centar u Jastrebarskom nedvojbeno će potaknuti gospodarski razvoj Jastrebarskog i okolice, pružajući lokalnom stanovništvu novo iskustvo kupnje i široku lepezu mogućnosti za sve potrošače - rekao je Markus Pinggera, direktor Supernova Grupe, koja je dosad u Hrvatsku uložila više od 500 milijuna eura, a posluje i na tržištima Slovenije, Austrije, Njemačke, Slovačke i Rumunjske. 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.