PRIDRUŽITE SE

Ulaganje u zaposlenike

Jamnica najavila rekordno ulaganje u primanja zaposlenika

U 2024. će tako Jamnica isplatiti najmanje 1.500 eura svakom zaposleniku, uz dodatni dar za svako dijete u iznosu od 120 eura.

04.03.2024. 10:28

Jamnica je danas najavila da ulaže rekordnih tri milijuna eura u materijalna primanja svojih gotovo 1.000 zaposlenika, a koje se odnosi na povećanje bruto plaća i dodatka za topli obrok zaposlenika od 1. travnja 2024. godine. 

 Iz kompanije su najavljena i daljnja zapošljavanja, pri čemu su već otvoreni natječaji za velik broj sezonskih, ali i stalnih radnika.

 - Ovo ulaganje proizlazi iz izvrsnih financijskih rezultata koje je Jamnica ostvarila u prethodnoj poslovnoj godini. Kontinuirano povećavamo materijalna primanja našim zaposlenicima, a ovo je dosad najveće ulaganje na što smo osobito ponosni. Zaposlenici imaju ključnu ulogu u postizanju naših uspjeha i iznimnih rezultata. Na ovaj način želimo im zahvaliti na predanosti i zajedničkim postignućima. Dodatno, kontinuiranim ulaganjima u zaposlenike želimo stvarati okruženje u kojem svaki kolega može rasti i razvijati se - izjavio je Siniša Mužić, predsjednik Uprave Jamnice i Grupe pića. 

 Osim povećanja bruto plaća, Jamnica navodi da kontinuirano ulaže i u dodatna primanja pa tako svaki zaposlenik Jamnice ima pravo na novčane nagrade: regres, božićnica, dar za dijete, uskrsnica te topli obrok. U 2024. će tako isplatiti najmanje 1.500 eura svakom zaposleniku, uz dodatni dar za svako dijete u iznosu od 120 eura.
 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.