PRIDRUŽITE SE

poslovna suradnja

Janaf sklopio ugovore s Inom, Delta Oil Internationalom i Rijeka Transom

"Jadranski naftovod još jednom je potvrdio svoju ključnu ulogu u osiguravanju energetske sigurnosti i stabilnosti Republike Hrvatske te šire regije", priopćili su, među ostalim, iz Janafa.

Piše: Menadžer.hr
11.07.2022. 14:28

JANAF d.d. sklopio je s INA-om d.d. dodatak Ugovora o transportu sirove nafte za razdoblje do 31.12.2022. godine. Prema navedenom dodatku Ugovora, INA d.d. je u navedenom razdoblju rezervirala transportne kapacitete JANAF-a po načelu "puno za prazno" u količini od 960.000 tona nafte, priopćili su iz JANAF-a.

Također, JANAF d.d. je s kompanijom DELTA-OIL INTERNATIONAL d.o.o. sklopio dodatak Ugovora o skladištenju sirove nafte na Terminalu Omišalj. Prema navedenom dodatku Ugovora, kompaniji DELTA-OIL INTERNATIONAL d.o.o. produženo je trajanje ugovora o skladištenju nafte po načelu "puno za prazno" do 15. 4. 2025. godine za ukupni kapacitet od 169.000 m³.

JANAF d.d. potpisao je s društvom Rijeka Trans d.o.o. Ugovor o skladištenju naftnih derivata u skladišnim instalacijama JANAF-a na Terminalu Omišalj ukupnog kapaciteta 10.000 m³ u razdoblju od 1. 8. 2022. godine do 31. 7. 2025. godine.

"Jadranski naftovod još jednom je potvrdio svoju ključnu ulogu u osiguravanju energetske sigurnosti i stabilnosti Republike Hrvatske te šire regije. S osobitim zadovoljstvom gledamo na činjenicu kako je nastavljena suradnja s našim dosadašnjim partnerima te da smo prepoznati kao siguran i pouzdan pružatelj usluga novom poslovnom partneru. Uvjereni smo kako ćemo i u budućnosti nastaviti s pružanjem vrhunskih usluga svim našim partnerima, a na zadovoljstvo zaposlenika, vlasnika i šire društvene zajednice u kojoj djelujemo", ističe Uprava JANAF-a.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.