PRIDRUŽITE SE

Sajmovi

Foto - Biograd Boat Show očekuje rekordni broj izlagača i izloženih plovila

U odnosu na prošlo izdanje tog nautičkog sajma, dodano je više od 50 novih plovila u moru i više od 30 na kopnu, čime se ukupan broj povećao na oko 400 plovila do 24 metra, uz nastup preko 400 izlagača te predstavljanje više od 40 premijera plovila.

24.10.2023. 09:32

Jubilarni 25. Biograd Boat Show počinje sutra, 25. listopada, u Ilirijinoj marini Kornati u Biogradu na Moru i traje do 29. listopada, a organizator najavljuje rekordan broj izlagača, plovila i njihovih premijera.

U odnosu na prošlo izdanje tog nautičkog sajma, dodano je više od 50 novih plovila u moru i više od 30 na kopnu, čime se ukupan broj povećao na oko 400 plovila do 24 metra, uz nastup preko 400 izlagača te predstavljanje više od 40 premijera plovila, najavljuju iz Ilirije d.d., koja organizira Boat Show.

Paralelno sa sajmom nautike, Biograd B2B nautička poslovna platforma omogućuje poslovnim posjetiteljima da se registriraju u Biograd B2B poslovni imenik te unaprijed zakažu sastanke s tvrtkama od interesa i prisustvuju networking događajima. U sklopu biogradskog B2B-a odvija se i opsežan kongresni program, koji uključuje HGK 7. Dane hrvatske nautike od 25. do 27. listopada, uključujući brojne sastanke industrijskih udruženja, poslovne prezentacije i umrežene društvene događaje.

Središnje mjesto okupljanja čarter industrije je Croatia Charter Expo B2B događaj, koji se održava od 25. do 26. listopada tijekom sajma nautike. Za nautičare zainteresirane za dobro održavane rabljene jedrilice bit će dostupne informacije o stotinama starijih modela jedrilica koje su oslobođene ugovora o najmu, najavljuje još organizator.

Ljubitelji jurilica na moru za detalje mogu kliknuti: https://www.bbs.com.hr/hr

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.