PRIDRUŽITE SE

dovršen prelazak

Juventus otkupio Chiesu s dodatnih 40 mln eura

Juventus je već platio 10 milijuna eura za Chiesinu posudbu i platit će dodatnih 40 milijuna eura kako bi njegov prelazak bio trajan.

Piše: Hina/a.t.
02.05.2022. 13:31

Talijanski nogometni velikan Juventus aktivirao je klauzulu kojom je prelazak Federica Chiese iz Fiorentine učinio trajnim. Talijanski reprezentativac pridružio se "Bianconerima" na posudbu u listopadu 2020. godine uz mogućnost otkupa ugovora na koncu ove sezone.

Prema pisanju talijanskih medija, jedan od uvjeta da Chiesin prelazak postane trajan bio je kvalificiranje Juventusa u Ligu prvaka, cilj koji je "Stara dama" osigurala tri kola prije kraja sezone.

Juventus je već platio 10 milijuna eura za Chiesinu posudbu i platit će dodatnih 40 milijuna eura kako bi njegov prelazak bio trajan.

Ovaj 24-godišnjak postigao je 18 golova u 61 nastupu za Juve, a trenutačno je izvan stroja zbog teške ozljede koljena.

Tri kola prije kraja Serie A Juventus je četvrti sa 69 bodova, jednim manje od trećeplasiranog Napolija, šest manje od Intera, te osam manje od vodećeg Milana.

Lazio na petom mjestu i Roma na šestom mjestu imaju po 10 bodova zaostatka za Juventusom i više ne mogu dohvatiti pozicije koje vode u Ligu prvaka.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.