PRIDRUŽITE SE

Solidni rezultati

Jysk u Hrvatskoj povećao promet za 20 posto

- Naš plan za ekspanziju nastavljamo bez usporavanja. Planiramo otvoriti barem jednak broj trgovina u novoj financijskoj godini - izjavio je predsjednik i izvršni direktor Jyska Rami Jensen, nakon  što su u proteklih godinu dana otvorili njih 135 novih.

01.12.2023. 10:00

Jysk Hrvatska u financijskoj godini 2022./2023. ostvario je promet od 111,5 milijuna eura, što je za 20 posto više nego prošlu fiskalnu godinu, dok je operativna dobit (EBIT) dosegnula 21,36 milijuna eura.

Kako su izvijestili iz tog danskog trgovačkog lanca namještajem, na globalnoj razini ostvarili su više od pet milijardi eura prometa ili za 6,3 posto više nego godinu ranije, dok je EBIT bila 531 milijun eura ili 13,2 posto manje.

- Unatoč nešto nižem EBIT-u, Jysk je pristupačnim cijenama i proizvodima visoke kvalitete uspješno izbjegao niže prodajne rezultate. Naš plan za ekspanziju nastavljamo bez usporavanja. Planiramo otvoriti barem jednak broj trgovina u novoj financijskoj godini - izjavio je predsjednik i izvršni direktor Jyska Rami Jensen, dodavši da je kompanija protekle poslovne godine otvorila ukupno 135 novih trgovina.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.