PRIDRUŽITE SE

Briga za zaposlenike

Jysk zaposlenicima isplatio više od 780 tisuća eura bonusa 

Tijekom financijske godine 2022/2023, najuspješnija trgovina s najvećim godišnjim bonusima po zaposleniku bila je JYSK trgovina u Sirobuji, gdje je svakom zaposleniku isplaćen bonus od gotovo 3.600 eura. 

07.11.2023. 10:23

Iz skandinavskog lanca trgovina za namještaj i uređenje doma Jysk izvijestili su da su svojim zapsoelnicima u Hrvatskoj lani isplatili više od 780.000 eura bonusa, pri čemu su bonusi za zaposlene u trgovini s najboljim rezultatima dostigli iznos od gotovo 50.000 eura. 

- U svakoj od naših trgovina zaposlenicima se pruža prilika za ostvarivanje bonusa u skladu s povećanjem prometa u odnosu na prethodnu godinu i važno je napomenuti da visina bonusa nema ograničenja. Kako se bonus na promet dijeli na temelju zajedničkih napora, neovisno o radnoj poziciji u trgovini, potiče se izvanredan timski duh, a sve ovo zajedno doprinosi pružanju najkvalitetnije usluge našim kupcima. Posebno smo ponosni na naše najuspješnije trgovine iz Zadra, Splita Sirobuje i City Malla u Puli - istaknuo je Dražen Eldić, retail Manager Jyska Hrvatska.

Tri najuspješnije trgovine

Tijekom financijske godine 2022/2023, najuspješnija trgovina s najvećim godišnjim bonusima po zaposleniku bila je JYSK trgovina u Sirobuji, gdje je svakom zaposleniku isplaćen bonus od gotovo 3.600 eura. 

Inače, taj lanac trgovina počeo je poslovati 1979. u Danskoj 1979., a danas radi u 48 zemalja, gdje ima više od 3.300 trgovina i webshopova. U Hrvatskoj je nedavno otvorio svoju 59. trgovinu te zapošljava više od 600 zaposlenika.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.