PRIDRUŽITE SE

Tečaj HOK-a i Spana

Kako sebe i svoj posao zaštititi od kibernetičkih prijetnji?

Tečaj "Osnove kibernetičke sigurnosti" nudi znanja koja će značajno smanjiti izloženost različitim cyber prijetnjama cyber kriminalaca u poslovnom okruženju, ističu iz HOK-a.

08.11.2023. 09:23

Hrvatska obrtnička komora (HOK) poziva na tečaj kibernetičke sigurnosti u organizaciji Span Centra kibernetičke sigurnosti, kojim želi omogućiti polaznicima da bez obzira na razinu informatičnkog znanja mogu adekvatno reagirati na stvarne kibernetičke prijetnje.

- Iako su napredne tehnologije, učinkoviti alati i dobre sigurnosne politike od velike važnosti za kibernetičku sigurnost, ne smijemo zanemariti ljudski faktor koji je ključna komponenta u ovom kontekstu. Kroz ovaj tečaj brzo ćete usvojiti potrebna znanja koja će značajno smanjiti vašu izloženost različitim cyber prijetnjama cyber kriminalaca u poslovnom okruženju. Naučit ćete kako zaštititi sebe i svoje poslovanje prilikom korištenja računala, mobilnih uređaja i Interneta od različitih kibernetičkih prijetnji - ističu iz HOK-a.

Tečaj "Osnove kibernetičke sigurnosti" održat će se online 23. studenog, putem Microsoft Teams aplikacije, traje tri sata, a članovi HOK-a ostvaruju povoljniju cijenu u okviru programa HOK Obrtnik plus.

Prijava na poveznici:http://https://www.span.eu/hr/insights-skriveni/csa-05-osnove-kiberneticke-sigurnosti-trening-za-clanove-hok/?utm_source=&utm_medium=email&utm_content=&utm_campaign=opnle-csa052023-security-spaneu-aae-top-cst-583-385-hok092023

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.