PRIDRUŽITE SE

Seminar HGK

Kako zaposliti stranog radnika?

Seminar je osmišljen kao edukacija tako da se tvrtkama pruži ukupni pregled postupaka, potrebene dokumentacije, procedura i izazova s kojima će se susresti pri angažiranju strane radne snage.

23.01.2024. 12:27

Hrvatska gospodarska komora (HGK) organizira seminar 'Kako zaposliti stranog radnika - procedure i izazovi' za tvrtke koje imaju problema s nedostatkom radne snage te planiraju zapošljavanje stranih radnika, a ne znaju kako.

Seminar, koji će se održati 1. veljače 2024. u 10 sati u središnjici HGK u Zagrebu, Rooseveltov trg 2, osmišljen je kao edukacija tako da se tvrtkama pruži ukupni pregled postupaka, potrebene dokumentacije, procedura i izazova s kojima će se susresti pri angažiranju strane radne snage.

U sklopu seminara HZZ će prezentirati informacije o podnošenje zahtjeva za izdavanje dozvole za boravak i rad i izdavanje mišljenja Zavoda, a MVEP postupak izdavanja viza za RH, te će biti predstavljena i Zajednica agencija za zapošljavanje i mogućnosti zapošljavanja stranih radnika putem agencija, a govorit će se i o iskustvima iz prakse. Prijave na ovom linku

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.