PRIDRUŽITE SE

Ulaganje u zaposelnike

Konzum ulaže najviše u svojoj povijesti u primanja zaposlenika 

Primjerice, bruto plaća na radnom mjestu prodavač, na kojem radi više od 50 posto svih zaposlenika Konzuma, rast će u prosjeku za 20 posto.

05.12.2023. 09:26

Konzum, dio Fortenova grupe, ulaže više od 30 milijuna eura u povećanje primanja svojih zaposlenika, a kako ističu, riječ je o najvećem ulaganju u povijesti kompanije koje se odnosi na sva radna mjesta u maloprodaji, veleprodaji, logistici i internet prodavaonici te na više od polovice zaposlenika na administrativnim i uredskim radnim mjestima.

 Tako će, primjerice, bruto plaća na radnom mjestu prodavač, na kojem radi više od 50 posto svih zaposlenika Konzuma, rasti u prosjeku za 20 posto. Uz to, dodatno je povećan i iznos ostalih materijalnih prava – božićnice, regresa i naknade za topli obrok. 

-Cilj ovog povijesno velikog ulaganja je da se svi naši zaposlenici osjećaju pravedno plaćenima za svoj rad i doprinos poslovanju, da pokažemo da cijenimo izvrsnost te da istovremeno naša kompanija bude konkurentan i poželjan poslodavac - izjavio je Zoran Mitreski, izvršni direktor za maloprodaju Fortenova grupe i predsjednik Uprave Konzuma, trgovačkog lanca s gotovo 11.000 zaposlenika. 
 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.