PRIDRUŽITE SE

Poduzetnička ulaganja

Ledova ulaganja u proizvodnju sladoleda u dvije će godine premašiti 10 milijuna eura

-  Radi se o liniji vrijednoj oko 4,2 milijuna eura. Ovo je nastavak investicijskog ciklusa koji je počeo 2023. godine i koji će nas učiniti još modernijim proizvođačem visokokvalitetnih sladoleda - izvijestio je Ivan Babić.

20.11.2023. 11:54

Iz Leda su danas najavili da će nova linija za sladoled King, vrijedna više od 4 milijuna eura, biti instalirana sljedeće godine u Zagrebu, čime će dvogodišnji investicijski ciklus u Ledu premašiti 10 milijuna eura.

-  Radi se o liniji vrijednoj oko 4,2 milijuna eura. Ovo je nastavak investicijskog ciklusa koji je počeo 2023. godine i koji će nas učiniti još modernijim proizvođačem visokokvalitetnih sladoleda - izvijestio je Ivan Babić, generalni menadžer klastera Adriatic u Nomad Foodsu.

Oko 5,6 milijuna eura već je investirano u Ledove proizvodne kapacitete, automatizaciju i dodatne sigurnosne mjere, uključujući i novu opremu za zamrzavanje sladoleda, od kojih se jedna odnosi na najopterećeniju liniju koja proizvodi milijune različitih proizvoda svake godine. Ovogodišnju sezonu sladoleda već su odradili i novi roboti za pakiranje, poručuju iz te tvornice koja je nekad bila u sastavu Agrokora/Fortenove.

 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.