PRIDRUŽITE SE

hnb suglasan

Marcucci ostaje predsjednik Nadzornog odbora Zagrebačke banke

Četverogodišnji mandat izabranih članova Nadzornog odbora izabranih odlukom Glavne skupštine, održane 15. prosinca 2021., počinje 12. svibnja 2022.

Piše: Andrea Tomurad
04.05.2022. 10:24

Zagrebačka banka d.d. objavila je da je 3. svibnja zaprimila rješenja o izdanoj suglasnosti Hrvatske narodne banke na odluku o izboru članova Nadzornog odbora u novom mandatu.

Četverogodišnji mandat izabranih članova Nadzornog odbora izabranih odlukom Glavne skupštine, održane 15. prosinca 2021., počinje 12. svibnja 2022.

Predsjednik NO je Simone Marcucci, zamjenik predsjednika Danimir Gulin, zamjenica predsjednika Zeynep Nazan Somer Ozelgin, a članovi Teodora Petkova, Savoula Demetriou, Mirjana Hladika, Daniela Croitoru, Christoph Metze i Davide Bazzarello.

Simone Marcucci poslovnu karijeru je započeo kao konzultant i poslovni analitičar u Milanu gdje je također od 2003. do 2006. obnašao dužnost direktora planiranja u Diviziji Nova Europa.

Od 2015. izvršni je dopredsjednik, a do 2020. bio je direktor Globalnog poslovanja, glavni direktor za upravljanje financijama za regiju SIE i direktor Strategije, planiranja i kontrolinga za Korporativno i investicijsko bankarstvo; sudirektor planiranja i kontrolinga za Korporativno i investicijsko bankarstvo HVB-a., generalni predstavnik Unicredit Bank AG.

Danas je Glavni direktor nadležan za upravljanje financijama (CFO) za područje Italije – UniCredit SpA

Inače, predsjednik Uprave Zagrebačke banke (od 1. rujna 2021. do 7. veljače 2023.) je Ivan Vlaho.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.