PRIDRUŽITE SE

priopćenje za medije

Matti Salmi pridružuje se upravnom odboru Pet Network International

Salmi ima veliko iskustvo u industriji unutar segmenta Pet Specialty Retail i dugu karijeru u sektoru maloprodaje.

Piše: Menadžer.hr
22.06.2022. 09:54

Matti Salmi pridružuje se upravnom odboru Pet Network International iz vodećeg skandinavskog specijaliziranog trgovca za kućne ljubimce Musti grupe

Pet Network International objavljuje da se Matti Salmi pridružio Upravnom odboru Grupe kao član Uprave za nabavu. Tijekom nadolazeće jeseni Salmi će preuzeti odgovornost za grupnu nabavu i razvoj asortimana u svim zemljama u kojima posluje Pet Network International. Salmi ima veliko iskustvo u industriji unutar segmenta Pet Specialty Retail i dugu karijeru u sektoru maloprodaje.

"Pet Network International u zanimljivoj je fazi rasta jer širimo naše mreže trgovina na svim tržištima i jačamo svoju vodeću poziciju na tržištu. Matti je profesionalac u industriji s dokazanim uspješnim iskustvom. On će ojačati naš tim - uzbuđeni smo što će se pridružiti vodstvu naše Grupe", izjavio je Timo Tervo, izvršni direktor Grupe.

Pet Network International integrira vodeće proizvođače i distributere hrane i ostalih potrepština za kućne ljubimce iz cijele jugoistočne Europe, stvarajući široku mrežu stručnjaka za njegu životinja. Jačanjem sinergije i širenjem potencijala rasta redefinirali su industriju njege kućnih ljubimaca u regiji.

Posvećeni premašivanju očekivanja kupaca, Pet Network International pruža vrhunsko iskustvo kupovine za vlasnike kućnih ljubimaca. S više od 160 trgovina i lokaliziranim online trgovinama, Pet Network International nudi dostavu istoga dana te uslugu Click & Collect kako bi zadovoljila potrebe svojih kupaca. Veterinarske ambulante i ljekarne smještene su unutar odabranih Pet Network dućana, omogućujući pristup više od 100 veterinarskih liječnika koji kupcima pružaju potporu specijaliziranu svakom kućnom ljubimcu.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.