PRIDRUŽITE SE

Nagrade HUM CROME

Menadžer godine Mislav Vučić iz JGL-a, evo i ostalih nagrađenih

- Današnje poslovno dinamično okruženje zahtijeva od menadžera da imaju jasnu stratešku sliku, ali da budu fleksibilni i strastveni u onome što rade- istaknuo je Mislav Vučić iz JGL-a

16.02.2024. 09:39

Nagrada Menadžer godine Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika (HUM) CROMA za 2023. godinu u kategoriji velikih poduzeća pripala je Mislavu Vučiću iz Jadran Galenskog Laboratorija, u kategoriji srednjih poduzeća Aniti Cvetić Orešanin iz Poslovne inteligencije, a malih poduzeća Iva Rogović Lekić iz MARSH-a.

Nagradu Menadžer godine dodjeljuje žiri sastavljen od poslovnih lidera, članova Izvršnog i Upravnog odbora HUM-CROMA-e, predstavnici akademske zajednice, medija, Hrvatskog poslovnog saveza za održivi razvoj te im se svake godine priključuju i prošlogodišnji dobitnici nagrade, navode iz HUM CROMA-e.

Dobitnik nagrade Menadžer godine u kategoriji velikih poduzeća je Mislav Vučić, glavni izvršni direktor Jadran Galenski Laboratorija (JGL) od 2017. godine. Vučić je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a karijeru započeo u Plivi. U JGL je došao s pozicije generalnog direktora Teve Rumunjska gdje je proveo uspješnu integraciju Actavisa. 

- Današnje poslovno dinamično okruženje zahtijeva od menadžera da imaju jasnu stratešku sliku, ali da budu fleksibilni i strastveni u onome što rade. U JGL-u smo dokazali da je moguće ostvariti dobre rezultate i u teškim vremenima, upravo zahvaljujući strasti i predanosti - istaknuo je Vučić.

Ukupno je dodjeljeno 11 nagrada u različitim kategorijama. Dubravka Vrgoč iz Projekt Open House Zagreb 2023. pobijedila je u kategoriji projektni menadžer, a Teo Širola iz Metamorfoze kategoriji mladi menadžer. Huseyin Bahadir Bedir iz Međunarodne zračne luke Zagreb dobio je priznanje žirija u kategoriji stranog menadžera, dok je Vjekoslav Majetić iz DOK-ING-a poduzetnik  godine, Tomislav Cikač iz Pro-Klime najbolji je menadžer u kategoriji inozemne tvrtke.  Nagrada za životno djelo dodijeljena je predsjednici Ericsson Nikole Tesle Gordani Kovačević i predsjedniku Upravnog odbora poslovne grupe Auto Hrvatska Bogdanu Tihavi, dok je nagrada 'Tihomir Premužak' za pozitivan društveni utjecaj pripala Kristijanu Cinottiju (Mazars Cinotti Audit).

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.