PRIDRUŽITE SE

Prijavite se

Ministarstvo prostornog uređenja poziva na konferenciju o 'zelenoj infrastrukturi'

Cilj konferencije je predstaviti teme vezane uz razvoj zelene infrastrukture i kružnog gospodarenja prostorom i zgradama u Republici Hrvatskoj.

20.11.2023. 11:08

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine otvorilo je prijave za sudjelovanje na konferenciji 'Zelena budućnost grada 2.0', koju će održati u utorak, 12. prosinca, najavjeno je iz tog Ministarstva.

Cilj konferencije je predstaviti teme vezane uz razvoj zelene infrastrukture i kružnog gospodarenja prostorom i zgradama u Republici Hrvatskoj, i namijenjena je široj stručnoj i zainteresiranoj javnosti, stručnjacima koji rade u području održivog razvoja, zelene urbane obnove i kružnog gospodarenja prostorom i zgradama, predstavnicima općina i gradova i predstavnicima akademske zajednice, ističu iz Ministarstva.

Konferencija će se održati u Kongresnoj dvorani tog ministarstva u Zagrebu, Prisavlje 14 (tzv. Kockica), a prijave je moguće izvršiti putem obrasca na poveznici: https://forms.gle/1eRHeKSCpMWmyNbi6 .

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.