PRIDRUŽITE SE

Uspješna priča

Foto - Mlada inovativna tvrtka širi poslovanje u Zaprešiću

Novi skladišni centar nije samo prostor za pohranu, nego centar za mikrologistiku koji klijentima omogućava značajne uštede, do čak 70 posto kroz oslobađanje klijenata od administrativnih obveza, ističu iz Fontane.

06.02.2024. 11:52

Mlada inovativna hrvatska tvrtka u području logistike i e-commercea Fontana otvorila je novi skladišni centar u Zaprešiću na 2.000 četvorna metra, Warehouse 3PL.hr HUB, koji je namijenjen za skladištenje, sortiranje, pakiranje te cjelokupnu mikrologistiku.

Kako ističe osnivač te tvrtke Matija Fontana, to predstavlja ključni korak u realizaciji njihovih planova za pružanje modernih logističkih usluga i potporu e-commerce sektoru, a planirano je i daljnje širenje kapaciteta montažnim objektima, na više od 4000 paletnih mjesta.

Novi skladišni centar nije samo prostor za pohranu, nego centar za mikrologistiku koji klijentima omogućava značajne uštede, do čak 70 posto i pojednostavnjenje poslovnih procesa, pri čemu se klijenti mogu osloboditi brige o administrativnim obavezama, navode iz Fontane. Pojašnjavaju da se pojam 3PL ili third-party logistics odnosi na outsourcing logističkih procesa e-trgovine tvrtki treće strane, uključujući upravljanje inventarom, skladištenje i isporuku.

Iz Fontane, koja već ima 200-tinjak klijenata, navode da imaju ugovore sa svim velikim dostavnim tvrtkama, DPD-om, GLS-om i UPS-om, a na osnovi velikog broja klijenata, i niže cijene dostave. Ne zarađuju na tome, dodaju, nego na uslugama skladištenja robe, pakiranja, cross-dockinga...

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.