PRIDRUŽITE SE

uv dtf stroj

Mlada poduzetnica prva u Varaždinu nabavila 3D stroj za tisak: 'Ekološki je prihvatljiv'

Direktorica Otiska brenda Iva Novaković objasnila je kako je UV DTF stroj za tisak inovativna tehnologija posebna po tome što je tisak 3D te pomoću tog stroja mogu brendirati bilo koju glatku površinu, kao što su kemijske olovke, upaljači, šalice, ali i veće površine poput strojeva, laptopa, printera, kofera i ostalih velikih predmeta...

Piše: Iva Habulan Šavor
15.11.2023. 17:07

Varaždinski "Otisak brenda" nabavio je prvi stroj za 3D tisak u Varaždinu kako bi poduzetnicima u županiji ponudio kvalitetniji i ekološki prihvatljiviji tisak. Riječ je o UV DTF stroju, najnovijoj tehnologiji koja omogućava ispis u više boja i na različitim materijalima.

Direktorica "Otiska brenda" Iva Novaković objasnila je kako je UV DTF stroj za tisak inovativna tehnologija posebna po tome što je tisak 3D te pomoću tog stroja mogu brendirati bilo koju glatku površinu, kao što su kemijske olovke, upaljači, šalice, ali i veće površine poput strojeva, laptopa, printera, kofera i ostalih velikih predmeta. Također, istaknula je kako se ideja razvila kada je zajedno sa suprugom prije nekoliko godina pokrenula modni brand organske odjeće "Cuddies Buddies", prilikom čega su se susreli s činjenicom da nije bilo dobre podrške za male brandove na tržištu.

- To dolazi do izražaja posebno u dijelu tiska. Razvoj je bio uvjetovan narudžbom velikih količina, što je nekome tko je na početku, suočava se s velim inicijalnim izdacima i tek istražuje tržište, bilo gotovo nemoguće ispuniti. Tako se rodila ideja da mi budemo ta podrška malim brendovima kakvu sami nismo imali. Želimo pružiti mogućnost da svi mogu dobiti male količine tekstila s tiskom vrhunske kvalitete po prihvatljivim cijenama i brzim rokom isporuke - rekla je.

Kako je dodala "Otisak brenda" kontinuirano ulaže u tehnologiju, a na proljeće sljedeće godine planiraju preseljenje u veći, reprezentativniji prostor.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.