PRIDRUŽITE SE

Međunarodna izložba

Na ovogodišnjoj ARCA-i više od 200 inovacija

Izlagači dolaze iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Sjeverne Makedonije, Katara, Njemačke, Turske, Kine, Irana, Poljske, Rumunjske, Srbije, Slovenije, Moldavije itd.

09.10.2023. 18:52

U organizaciji Hrvatske zajednice inovatora u Zagrebu će se od 12. do 14. listopada održati 21. međunarodna izložba inovacija ARCA 2023., na kojoj će biti predstavljeno više od 200 inovacija i novih tehnologija.

Kako najavljuje organizator, inovacije koje će biti predstavljene rezultat su rada inovatora pojedinaca, istraživačkih timova iz privatnog i javnog sektora, akademske zajednice i znanstvenih ustanova te inovativnih tvrtki i start-up tvrtki. Izlagači dolaze iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Sjeverne Makedonije, Katara, Njemačke, Turske, Kine, Irana, Poljske, Rumunjske, Srbije, Slovenije, Moldavije itd.

Između ostaloga, u sklopu ARCA-e održat će se i STEM radionice za mlade svih uzrasta. Tako će biti organizirana radionica izrade i mogućnosti xVidi mini računala  te će se ujedno održati radionica izrade i programiranja robota „LegoWeDo“ za mlađe učenike.

Arca se otvara 12. listopada u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, može se posjetiti sve dane od 10 do 18 sati, a ulaz je besplatan. Na zatvaranju izložbe u subotu 14. listopada bit će svečana dodjela nagrada u kategorijama mladih inovatora i inovatora seniora te Grand Prix nagrada za najbolju inovaciju sajma.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.