PRIDRUŽITE SE

bez slobodnih mjesta

Na Makarskom primorju odmor nastavlja više od 50-ak tisuća turista

Hoteli na Makarskom primorju posluju i dalje bez slobodnih postelja, ugošćuju više od 14.000 gostiju, slično je i u kućama za odmor...

Piše: Hina/m.a.m.
21.08.2022. 11:13

Na Makarskom primorju treći vikend kolovoza u znaku je velike smjene turista, s brojnijim odlascima od dolazaka, no hoteli su i dalje skroz popunjeni, a velike su gužve na prometnicama i prilaznim cestama turističkim mjestima.

Iz turističkih mjesta s Makarske rivijere ovoga vikenda otputovat će više od 10.000 gostiju, a manje će ih stići na odmor u ljetovališta od Brela do Gradca, doznaje se iz turističkih ureda. No, ističu da će nakon vikenda odmor na Makarskom primorju nastaviti više oko 50-ak tisuća turista. Hoteli na Makarskom primorju posluju i dalje bez slobodnih postelja, ugošćuju više od 14.000 gostiju, slično je i u kućama za odmor, a prethodna rezervacija smještaja preporuča se i za boravak u sobama i apartmanima kod privatnih kućevlasnika. Smjenu gostiju i ovoga vikenda prate gužve u prometu. Na državnoj cesti D8 vozi se u dugim kolonama, usporeno i s rijetkim zastojima, a prometne gužvu su i na prilaznim cestama turističkim mjestima.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.