PRIDRUŽITE SE

Briga za zaposlenike

Najveća domaća turistička kompanija nagrađuje zaposlenike na kraju godine

Ove godine otvorili smo i vrtić i jaslice u Poreču, a kroz program Krov nad glavom potičemo boravak u destinaciji kroz cijelu godinu i smanjujemo troškove stanovanja - istaknula je Ines Damjanić, potpredsjednica za ljudske potencijale.

01.12.2023. 11:40

Najveća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera najavila je da će svim zaposlenicima kojis u radili cijelu godinu isplatiti 13. plaću i božićnicu u neto iznosu od 1.000 eura, a sezonskim djelatnicima od 70 do 200 eura, ovisno o dužini rada u ovoj godini.

Zaposlenici te kompanije dobit će i dodatne nagrade - dar djeci u iznosu od 133 eura po djetetu te Valfresco bon od 133 eura za kupovinu svježih domaćih proizvoda, čime u Valamaru žele dodatno podržati lokalnu ponudu OPG-ova i dobavljača s kojima uspješno surađuje tijekom godine. Najboljim zaposlenicima i timove podijelit će i Hrvatske turističke kartice u iznosu do 350 eura. 

- Osim kroz visoka primanja i brojne nagrade, Valamar podržava zaposlenike u organizaciji života u destinaciji u kojoj žive i rade. Ove godine otvorili smo vrtić i jaslice u Poreču, a kroz program Krov nad glavom potičemo boravak u destinaciji kroz cijelu godinu i smanjujemo troškove stanovanja - istaknula je Ines Damjanić, potpredsjednica za ljudske potencijale u Valamar Rivieri.

Ove godine, kako ističu, uložili su dodatnih 25 milijuna eura u primanja radnika te su plaće isplaćene u vrhu sezone, odnosno u lipnju, srpnju i kolovozu za stručna zanimanja - kuhare, konobare i recepcionare u Valamar hotelima, kampovima i ljetovalištima iznosile 1.200 i 1.800 eura neto, a za sobarice, pomoćne kuhare, pomoćne konobare, kuhinjske radnike, servire i niz drugih zanimanja između 1.000 i 1.200 eura neto. 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.