PRIDRUŽITE SE

ždrijeb sp-a

Nakon remija sa Slovenijom, Dalić protiv Bugarske mijenja postavu

Pogodak za Hrvatsku postigao je Andrej Kramarić (39),a  za Slovence Jaka Bijol (90+1). Bila je to prva utakmica Hrvatske u 2022. godini, a u utorak na istom stadionu igraju s Bugarskom.

Piše: Hina/a.m.
26.03.2022. 16:53

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je u pripremnom dvoboju u Dohi sa Slovenijom 1-1 (1-0)., te osigurala drugu jakosnu skupinu na ždrijebu SP-a.

Pogodak za Hrvatsku postigao je Andrej Kramarić (39),a  za Slovence Jaka Bijol (90+1). Bila je to prva utakmica Hrvatske u 2022. godini, a u utorak na istom stadionu igraju s Bugarskom. Hrvatska je uspješno apsolvirala prvu u nizu pripremnih utakmica za SP 2022, odigravši 1-1 s uvijek neugodnom Slovenijom, ali ostaje žal za pobjedom jer su Slovenci izjednačili iz prve prave šanse u 91. minuti.

- Žao mi je što smo primili taj pogodak u zadnjoj minuti jer smo dominirali, ali taj remi dovoljan nam je za drugu jakosnu skupinu u ždrijebu Svjetskog prvenstva. Trebali smo i ranije riješiti utakmicu u svoju korist, bilo je puno dobrih stvari, nedostajalo je protoka lopte, bržeg pasa, dubine, ali zadovoljan sam. Idemo se pripremiti za iduću utakmicu. Ovo nam je provjera za sve ono što nas čeka u lipnju - rekao je izbornik Zlatko Dalić nakon utakmice.

Protiv Bugarske u utorak promijenit će postav.

- Mijenjat ću postavu protiv Bugarske, moram dobiti odgovore, moram dati šansu svima. Vjerujem da će svoj doprinos dati svi koji će igrati u utorak. Došli smo osjetiti atmosferu, to je dobro za nas, kako bismo znali kasnije reagirati - izjavio je izbornik.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.