PRIDRUŽITE SE

Privatno ulaganje

Nastaje nova turistička destinacija u Karlovačkoj županiji

Novo turističko naselje, čiji je rok za završetak građevinskih radova 18 mjeseci, sastojat će se od nekoliko zemunica, drvenih kućica, hotela, bazena, wellnessa te brojnih drugih sadržaja.

03.11.2023. 08:24

Polaganjem kamena temeljca započeli su radovi na izgradnji budućeg turističkog naselja "Terra Iapodica" u Rakovici, koji će biti nova destinacija na turističkoj karti Karlovačke županije. 

Novo turističko naselje, čiji je rok za završetak građevinskih radova 18 mjeseci, sastojat će se od nekoliko zemunica, drvenih kućica, hotela, bazena, wellnessa te brojnih drugih sadržaja. Protezat će se na više od 17 tisuća kvadratnih metara sa 18 izgrađenih objekata, smještajnog kapaciteta za stotinjak ljudi, izvijestili su iz Karlovačke županije.

- Kupnjom ovog predivnog zemljišta 2016. godine nastala je ideja o izgradnji turističkog naselja sa do tada novim i inovativnim načinom smještaja. Željeli smo da način stanovanja u zemunicama i sjenicama prastanovnika Japoda i njihova načina življenja pretvorimo u turističku atrakciju - kazao je vlasnik Ivan Sitar.

Karlovačka županija pozicionirala se kao najposjećenija kontinentalna županija, nakon Grada Zagreba te će ovakav zanimljiv i nesvakidašnji projekt zasigurno upotpuniti turističku ponudu na području Karlovačke županije, istaknula je županica Martina Furdek Hajdin. 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.