PRIDRUŽITE SE

digitalizacija hrvatskog gospodarstva

Njemački Scheer otvorio podružnicu u Zagrebu

Njemačka softverska i konzultantska tvrtka Scheer otvaranjem podružnice i poslovnih prostora u Zagrebu planira daljnje širenje u regiji Adriatic te na jugoistočnu Europu, istaknuto je u utorak na otvaranju prostora tvrtke Scheer Adriatic u Zagrebu.

16.03.2022. 08:38

Podružnica i prostor u Zagrebu otvoreni su nakon što je Sheer uslijed povećanog opsega poslovanja u DACH regiji (Njemačka, Austrija, Švicarska) otvorio potencijale zapošljavanja odgovarajućih kvalificiranih stručnjaka s kojima će zadovoljiti povećani opseg narudžbi, kazala je direktorica Scheeer Adriatic Sanja Meleš.

"Scheer Adriatic bit će i pokretač digitalizacije hrvatskog gospodarstva, kojoj je cilj hrvatskim tvrtkama i javnom sektoru procesom digitalizacije pomoći da postanu jače, pa neki i europski jednorozi. Snažan utjecaj koji grupacija ima na hrvatsko tržište potvrđuje i prvo korisničko iskustvo u djelatnosti robe široke potrošnje koje je trenutno u fazi implementacije SAP rješenja", kazala je Meleš.

Direktor cijelog Scheer GmbH Mario Baldi (iz Hrvatske) na otvaranju prostora je na upit Hine kazao da su u Hrvatsku od kada su došli prošle jeseni do sada uložili oko milijun eura u pokretanje posla, prostor, ali i u edukaciju za posao, dodajući da u Hrvatskoj, kao i u cijeloj regiji jugoistočne Europe vide veliki potencijal za njihove usluge.

Scheer GmbH osnovan je 2015. i vodeća je tvrtka Scheer Grupe, a u 2021. je ostvario oko 150 milijuna eura prihoda, koje u iduće tri-četiri godine, po riječima Baldija, planiraju povećati na oko 250 milijuna eura.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.