PRIDRUŽITE SE

državne nekretnine

Objavljen natječaj za zakup prostora u državnom vlasništvu

Rok za predaju ponuda je 8. travnja, do 12 sati.

16.03.2022. 11:36

Tvrtka Državne nekretnine d.o.o. u srijedu je objavila prvi ovogodišnji natječaj za zakup prostora u državnom vlasništvu, a u zakup se nudi 29 nekretnina od čega 20 u kopnenom dijelu zemlje i devet na obali, od Umaga do Dubrovnika.

Na natječaju za zakup ponuđene su prepoznatljive poslovne lokacije u Zagrebu (17 poslovnih prostora), Osijeku (tri prostora), po dva poslovna prostora u Dubrovniku i Puli, te po jedan u Splitu, Rijeci, Cresu, Novom Vinodolskom i Umagu, pokazuje popis ponuđenih poslovnih prostora, koji je, kao i sam javni poziv, objavljen na internet stranicama Državnih nekretnina. 

Ponude se dostavljaju poštom na adresu: Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb ili osobno u pisarnicu društva, a javno otvaranje ponuda održat će se 8. travnja 2022. u 13,30 sati u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, najavljuje se u priopćenju.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.