PRIDRUŽITE SE

sporazum o sufinanciranju

Obrtnicima u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji pola milijuna kuna

Bjelovarsko-bilogorska županije nastavlja sufinancirati programe obrtnika, a ove godine je u proračunu za tu namjenu osigurano pola milijuna kuna.

Piše: Hina/a.t.
31.05.2022. 13:31

Sporazum o sufinanciranju potpisali su u utorak župan Marko Marušić i predsjednik obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije Goran Grgić.

Županija će tako sufinancirati troškove izlaganja proizvoda i usluga županijskih obrtnika na gospodarskim i obrtničkim sajmovima, troškove apliciranja projekata za EU fondove, seminare i edukacije te susrete obrtnika.

Predsjednik županijske Obrtničke komore Goran Grgić zahvalio je županu na dodijeljenim sredstvima naglasivši da im ova pomoć puno znači.

"Iskoristit ćemo sredstva za sufinanciranje aktivnosti naših obrtnika. Naravno da bismo bili sretniji da je iznos veći, ali nas više raduje sama gesta kojom župan potvrđuje da prepoznaje vrijednost obrtništva i da želi pomoći našim obrtnicima", istaknuo je Grgić.

Župan Marušić također je izrazio zadovoljstvo ovim sporazumom i naglasio da županija itekako cijeni obrtnike i podržava razvoj obrtništva.

"Obrtništvo je iznimno važno za našu županiju. Mi to razumijemo i zato to i podržavamo. Znamo da obrtnicima danas nije lako i da imaju brojne probleme, ali oni su već dokazali da se znaju nositi sa svim izazovima", rekao je župan Marušić.

Poručio je kako vjeruje da će se obrtnicima u budućnosti moći i više pomoći.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.