PRIDRUŽITE SE

Promicanje poduzetništva

Osječko-baranjska županija nagrađuje najbolju poduzetničku ideju

Riječ je o projektu koji Osječko-baranjska županija provodi po 17. put, a kojim je do sada s gotovo 200.000 eura poticala i pomagala male i buduće poduzetnike da svoju ideju pretvore u poduzetnički projekt

18.10.2023. 09:05

Osječko-baranjska županija raspisuje krajem tjedna natječaj za „Najbolju poduzetničku ideju“, koji će biti otvoren do 4. prosinca, a potpisivanjem ugovora sa sponzorima sponzorima osigurala je novčani fond za nagrade, izvijestili su iz te Županije.

Riječ je o projektu koji ta županija provodi po 17. put, a kojim je do sada s gotovo 200.000 eura poticala pomagala male i buduće poduzetnike da svoju ideju pretvore u poduzetnički projekt.

Uz Županiju koja je izdvojila 3.000 eura, ovogodišnji sponzori projekta „Najbolja poduzetnička ideja“ su Cesting Osijek, Kanaan Donji Miholjac, Osijek-Koteks Osijek, Nexe Našice, HGK Županijska komora Osijek, Vuka Osijek i Slatinska banka Slatina, a ukupni nagradni fond iznosi 11.150 eura.

- Projekt traje od 2006. godine, a svim dosadašnjim dobitnicima su nagrade bile značajan poticaj za poduzetnički iskorak, nova zapošljavanja ili poslovanje. Prva nagrada iznosi 2.000 eura, druga 1.500 eura, treća 1.000 eura te deset nagrada po 665 eura - rekao je zamjenik župana Mato Lukić nakon potpisivanja ugovora sa sponzorima.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.