PRIDRUŽITE SE

'međusobna podrška'

Osnovan Klub poslovnih žena Varaždinske županije, evo koje su njihove aktivnosti

Osnivanje udruge najavljeno je bilo na prošlogodišnjoj održanoj Konferenciji Žene i poduzetništvo na kojoj se okupilo preko 70-ak žena što je, kako su rekle, dobar pokazatelj kako jako puno žena hrabro korača u muškom svijetu...

Piše: Iva Habulan Šavor
15.02.2023. 11:39

Službenim osnivanjem Udruge "Kluba poslovnih žena Varaždinske županije", a na jučerašnjoj osnivačkoj Skupštini rečeno je kako brojne inspirativne priče uspješnih poduzetnica dokazuju da ovo područje nije rezervirano samo za muškarce.

Osnivanje udruge najavljeno je bilo na prošlogodišnjoj održanoj Konferenciji Žene i poduzetništvo na kojoj se okupilo preko 70-ak žena što je, kako su rekle, dobar pokazatelj kako jako puno žena hrabro korača u muškom svijetu. Organizatorica Konferencije i inicijatorica osnivanja udruge Marijana Sopek, rekla je kako je inicijativa logičan korak nakon održane Konferencije. Članice su se na Skupštini upoznale s budućim radom i ciljevima Udruge. Dodala je kako je cilj kluba bolja međusobna podrška kao i isticanje mogućnosti žena koje nisu poduzetnice, a koje bi to htjele postati.

- Smatramo da je to jedna jako dobra inicijativa koja će se razviti u jednu lijepu suradnju i umrežavanje. Drago nam je što su nam se pridružile mnoge poslovne žene Varaždinske županije i naravno, pozivamo sve ostale koje imaju svoj samostalni biznis ili imaju u planu otvaranje istog, da nam se pridruže - rekla je predsjednica Udruge Snježana Mikulčić Jakopović.

Ovu inicijativu s ciljem okupljanja uspješnih poslovnih žena rado je podržala i gradonačelnica Varaždinskih Toplica i podržavajući član Udruge Dragica Ratković, a podršku osnivanju Udruge dala je i zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.