PRIDRUŽITE SE

Nagrade za izvrsnost

Otvoren natječaj za 'Ružu Zagrebačke županije', nagradu za izvrsnost u turizmu

Direktorica TZ Zagrebačke županije Ivana Alilović pozvala je zainteresirane da prijave uspješne projekte, inovativna poslovanja i održive prakse u turizmu te turističke djelatnike koji svojim radom pridonose razvoju kontinentalnoga turizma i županije.

24.02.2024. 09:00

Turistička zajednica Zagrebačke županije objavila je javni poziv za dodjelu nagrade za izvrsnost u turizmu 'Ruža Zagrebačke županije' i to u šest kategorija: Eno-gastro turizam, Održivi turizam, Inovativni proizvodi i usluge, Društveno odgovorno poduzetništvo, Smještajni objekti te Djelatnici iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti. 

Direktorica TZ Zagrebačke županije Ivana Alilović pozvala je zainteresirane da prijave uspješne projekte, inovativna poslovanja i održive prakse u turizmu, turističke djelatnike i pojedince koji svojim radom pridonose razvoju kontinentalnoga turizma i županije kao prepoznatljive turističke destinacije.

- Građani, turistički djelatnici i objekti u turizmu imaju važnu ulogu u stvaranju vrijednosti, doživljaja i iskustva destinacije. Ružom Zagrebačke županije, našom godišnjom nagradom, želimo nagraditi njihov rad, motivirati ih da dodatno unaprijede svoje poslovanje te naglasiti uspješne primjere kao putokaz svim dionicima u razvoju turizma - rekla je Alilović.

Javni poziv za sudjelovanje u natječaju otvoren je do 21. ožujka 2024. godine, a svečana dodjela nagrada održat će se u travnju u Velikoj Gorici. 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.